понеделник, 15 ноември 2010 г.

15 любовни грешки... във Facebook

Какво му има на Facebook, че предизвиква умните момичета да постъпват толкова глупаво? От постоянната промяна на статуса от „обвързана“ на „необвързана“, „сложно е“ и т.н. до денонощни публикации колко мил е мъжът до тях. Бляк! Ето ги 15-те любовни Facebook престъпления, които няма да ти простя, ако извършиш. Приятелите ти във Facebook – също.
15 любовни грешки, които всички сме правили... във Facebook

1. Прекаляваш с играта на обвързана/необвързана/сложно еМило момиче, всички сме минали оттам. Този тип „вълнуващ“ любовен живот, когато имаш нужда да покажеш на целия свят какво се случва с теб и го правиш бързо и лесно с помощта на Facebook. „Обвързана“ е последвано от „Сложно е“. След това логично преминаваш на режим „необвързана“, който е последван от „обвързана“. И всичко това се случва в рамките на само един уикенд. Ако не си съвсем сигурна какво ти се случва в любовен план, по-добре се въздържай от промяната на статусите си. Не само, че изнервяш приятелите си, но и много се излагаш и се присмиват зад гърба ти, повярвай ми! 2. Общият акаунтУ-у-у, това вероятно е най-дразнещата Facebook грешка. Дори по-дразнещо е да се опитваш да разконспирираш коя половинка от любящата двойка е постнала нещо на стената ти. Вие сте две отделни личности, затова си направете два отделни акаунта. Моля!
3. „Ние“Когато вече имаш сериозна връзка изведнъж в живота ти се появява още един човек, за когото да мислиш освен себе си. Това обаче изобщо не означава, че изведнъж сте се слели в една двойнствена личност и от сега нататък се налага като истинска кралица да използваш „ние“ за всичко, за което говориш и респективно пишеш в социалните мрежи.
15 любовни грешки, които всички сме правили... във Facebook4. Слагаш си криптирани статусиСещаш се за какво говоря... За онези нищо не казващи статус ъпдейти, които пишеш, когато си ядосана на гаджето си. Всъщност, не са толкова скрити, колкото си мислиш и демонстрират на всички от приятелската ти листа колко си незряла. Напълно убедена съм, че в момента приятелите ти натискат на ум бутона „не харесвам“.
5. Албумите „Аз и миличкото ми сладичко пиленце“Окей, можеш да пренебрегнеш това правило, точно когато сте се върнали от романтична ваканция или сте преживели някакво друго прекрасно събитие. Но снимка след снимка само на вас двамата, зяпащи се влюбено в очите или нещо още по-ужасяващо – с добавени ефекти от Photoshop като сърчица и други подобни лигавщини... ами, това просто е огромна досада за всеки друг освен теб и него. Спести я на приятелите си.
6. Подранилото „обвързана“Излизали сте няколко пъти, изкарали сте си доста добре и хоп!, ти решаваш да си сложиш статус „обвързана“... само дето той не прие да сте официално обвързани. Неловко! Трябва винаги да бъдеш напълно сигурна какви са отношенията ви преди да кликаш каквито и да било виртуални бутончета.
7. Подранилото съобщение на стената муТова малко наподобява подранилото „обвързана“. Трябва да бъдеш внимателна какво пишеш по стената на проекто-гадже. Ако напишеш на стената му: „Изкарах си страхотно, нямам търпение да те видя пак!“, минути след като те е изпратил до вас, вероятно е твърде рано за подобни откровения. Същото се отнася и за снимките – не започвай да им измисляш „милички“ и „сладички“ описания, преди да си напълно сигурна дали изобщо между вас двамата има нещо истинско.
8. Facebook флиртуванеАко за теб „сръчкването“ вече не е физически акт, може би малко прекаляваш. Може да ти е трудно, но ограничи сръчкванията си. Мислиш си, че е сладко, но приятелите ти се чудят как да те „скрият“ от новините си.
9. Язвителна сиСкъсала си с приятеля си? Животът понякога е гаден, но се налага да се справиш и с това като зрял човек вместо да пишеш злобни коментари по стената му или да го тагваш на потресаващи снимки, за да ги види новото му гадже. Това просто не е стилът на една истинска Cosmo мацка, която знае коя е, какво иска и заслужава и че всъщност губещият от раздялата е само мъжът, който няма да има такава жена до себе си.
15 любовни грешки, които всички сме правили... във Facebook10. Добавяш се в неподходящи групи и странициСигурно не е кой знае каква изненада, че проекто-гаджето ти би изпитало ужас като види, че постоянно добавяш групи с подобни имена: „Немам гадже... немам грижи“, „Алкохолът и висшето образование не прощават на никого“, „Ако намеря Купидон, ще му заврЪ стрелата в задника“, „Любов? Едва ли, just сериали“ и т.н.. Получи представа какво имам предвид, нали?
11. Споделяш твърде много (и твърде лична) информацияМалко е шокиращо да прочетеш в новините си „Сексът за сдобряване е велик“, щом се логнеш. Запази този вид информация за себе си.
12. Прекаляваш с лигавщинитеДобре, де, добре. Разбрах, че си лудо влюбена. Ъпдейтването на статуса ти с изречения, съдържащи прилагателни имена като „най-щастливата“, „красив“ и „страхотен“ обаче, е сладко само първите няколко пъти. После просто започваш да дразниш.
13. Пасивно агресивни двойкиТочно както хората нямат желание да разбират точно колко е силна любовта ви, никой не се интересува колко често вие двамата се карате. Съобщенията по стената на гаджето ти в стил „Надявам се, че снощи си си изкарал добре с Иван, защото очевидно аз не бях достатъчно добра компания“ изглеждат напълно психопатски.
14. Поканите ти за приятелствоДа добавяш приятелите на новото ти гадже е малко странно. Мислиш си, че просто се държиш приятелски, но това, което мисли той е, че се опитваш да го задушиш и да откраднеш приятелите му преди дори още да сте станали истинска двойка.
15. Искате всички да видят, че сте заедноНикой не обича двойките, които постоянно си общуват под статусите на останалите. Когато един ъпдейт, започнал като „Не ми се ходи на работа днес“ завърши с дискусията на теб и половинката ти какво да си приготвите за вечеря, значи сте нарушили етичния Facebook кодекс. Дръжте се мило и коментирайте подобни неща на лични съобщения. В противен случай накрая ще станете точно толкова дразнещи за всички от приятелската си листа, колкото момичето, което все още не се отказва с поканите да станеш част от съседите й във Farmville.

Секс в кола... и още 4 тесни пространства

Оказа се, че 80% от читателките на Cosmo са го правили. Точно затова открихме още няколко тесни пространства, които може би ще се вдъхновиш да осветиш.

Секс в кола... и още 4 тесни пространства

1. Кола
Това секси местенце съчетава спонтанността с успокояващо усамотение, благодарение на ключалките.
Най-добра секс поза: Стандартната ездачка
Cosmo съвет: пропуснете задната седалка и вместо това плъзнете предната назад, така че да си осигурите максимум пространство и комфорт. Ако колата е с кожен салон пък, предварително покрийте седалката с одеяло, за да не ви залепва кожата.
2. ПалаткаДа правиш секс в палатка е най-близкото преживяване до секса на открито, при което няма риск комарите да ви направят на решето.
Най-добра секс поза: Лъжички като Странична самба
Cosmo съвет: ако в близост до вашата палатка си имате съседи, се налага да бъдете дискретни. Затова спри звука на стоновете си. И не се притеснявай, мълчаливият секс може да бъде суперчувствен.
3. Пробна
Само се замисли за гледката, която ще ти се открие пред грамадното огледало.
Най-добра секс поза: застанете лице в лице като той те повдигне, за да не се виждат краката ти отвън като Набързо в дрешника
Cosmo съвет: моловете са най-подходящи за целта, защото можете да изберете по-малко посещаван голям магазин и да не направите чакалня пред съблекалнята.
Секс в кола... и още 4 тесни пространства4. Асансьор
„Качваш се нагоре?“ О, да-а-а! Ще ти се случи стига да проявиш достатъчно смелост и да изпробваш това скандално местенце за секс.
Най-добра секс поза: Крак горе е изправена поза за напреднали секс тигрици, които си го получават в асансьора!
Cosmo съвет: действайте в по-стар асансьор, който се движи по-бавно или такъв, който се ползва рядко. Така ще имате повече време преди някой да ви се стече на „помощ“, след като натиснете стоп бутона.
5. ДушЗащото понякога рецептата за страхотен секс се съдържа в точно три думи: Просто добави вода.
Най-добра секс поза: изправи се, докато той прониква в теб отзад като в ЗаДУШевна обстановка
Cosmo съвет: ако си мислиш, че може да се „изсушиш“ във водата, дръж лубрикант на силиконова основа наблизо, за да ти е под ръка или просто се мръдни малко напред, така че водата да се стича по гърба на твоя човек, а не директно върху интимните ти зони. Получаваш бонус стимулация, ако в банята има огледало, което да отразява мокрия див екшън.

Секси техники да използваш вибратор... с него

Според скорошно проучване напоследък все повече момчета проявяват интерес към вибро-играчките. Затова горещо ти препоръчваме да му направиш подобна суперсекси изненада.
Секси техники да използваш вибратор... с него
Вие двамата буквално ще се разтреперите от удоволствие.
Дълго време вярвахме в теорията, че горките мъже искат да се измъкнат възможно най-бързо, ако (не дай си Боже!) извадиш вибратор по време на секс и мисълта, че в леглото има два пениса, им се струва влудяващо натрапчива. За щастие се оказа, че грешим. И след като научихме, че толкова много представители на другия пол са отворени да изследват разтреперващите усещания, потърсихме професионални насоки как да им ги доставяме. 
РАЗТРЕПЕРИ ГО, ПРЕДИ ДА СЕ Е СЪБЛЯКЪЛ. Накарай го да легне, включи помощника на батерии и го допри до най-ценните му части. Започни с коленете, премини по вътрешността на бедрата и направи едно кръгче около второто му аз. Така ще свикне с новото усещане постепенно.
ЗАПОЧНИ НА БАВНИ ОБОРОТИ и използвай горната част на вибро-приятелчето си, за да стимулираш първо своите, а после неговите зърна. През това време увеличи мощността му и редувай докосванията върху зърната му със смучене (нека той прави същото с теб). Комбинацията вибродокосвания + устни е взривяваща.
ПЪЛЕН НАПРЕД! Стволът на пениса му не е толкова чувствителен, така че ще преживее да допреш новият ви еротичен партньор до него. Придвижи го нагоре от едната страна и обратно надолу от другата. Така го стимулираш целия и е по-твърд от всякога.
ПО ВРЕМЕ НА ОРАЛЕН СЕКС придържай виоброиграчката до едната си буза, докато го поемаш напред и назад. Влажната ти трептяща уста ще му достави неочаквано възбуждащи емоции.
НАМАЛИ ГО, а после го увий в бикините си за по-слабо доловими вибрации. Допри го до тестисите му, докато галиш ствола. Те са прекалено чувствителни, за да издържат на дълга обработка, така че това е правилният начин.
ДОКАТО ИЗПОЛЗВА ЕЗИКА СИ в името на удоволствието ти, нека проникне с вибратора вътре в теб като го насочи в посока към пъпчето ти, за да уцели G-точката (порестото горещо късче тъкан с големина колкото стотинка на около 5 cm навътре). Комбинацията от тези две стимулации ще допринесе за невероятно интензивен оргазъм. 
ПРЕДАЙ МУ ЦЕЛИЯ КОНТРОЛ над играчката и му позволи да я използва над теб по време на проникване. Ето ти поза, която те открива перфектно за него: той ляга по гръб, а ти отгоре, така че гърбът ти да докосва гърдите му. Цялата предна част на тялото ти е на показ за всевъзможна стимулация от гърдите до К-точката.
ПЕРИНЕУМЪТ МУ – нежната кожа между тестисите и ануса – е суперчувствителен. Обязди го и притисни до тази част от тялото му виброяйце (не рискувай с по-големите му „колеги“ в близост до дупето, ще полудее!).
АКО СЕ ДЪРПА да използвате палави предмети в леглото, започнете с вибропръстен. Можеш да пъхнеш  пениса му в тази силиконова джаджа, която има прикрепено към себе си миниатюрно вибраторче. Пулсирането в основата на пениса му те побърква, а ако е отгоре ще стимулира К-точката ти по време на основното действие. 

Новата МЪЖКА секс нужда

Стресът кара твоя човек да си мечтае за главозамайващо бягство от реалността, което само ти можеш да му осигуриш.

Новата МЪЖКА секс нужда
Мъжете са луди по екшъните! И причините са прозаични: да се разведрят, да забравят за проблемите си и да се впуснат в измисления свят, където добрите момчета винаги побеждават. Обичат супергероите, защото чрез тях могат да си представят какво е да си толкова силен, за да преодолееш всяко препятствие. Може и да му е много неудобно да си признае, но и твоят човек жадува за това усещане на мощ в леглото. Особено, ако се бори с финансови или служебни проблеми в ежедневието си. Всичко, което се иска от теб е да се запознаеш с умна и леко манипулативна психология.
Влез в главата му
Когато един мъж не може да спре да мисли за стреса в живота си, той е по-малко ентусиазиран между чаршафите. Затова положи повечко усилия, за да го накараш да се чувства като твой герой. Сексът започва в главата и това означава, че трябва да го настроиш да мисли по правилен начин.
За да обърнеш обстоятелствата в своя (и негова) полза, почеши егото му и му загатни какво го очаква още преди основното действие. Ако сте някъде навън не пропускай да му споменеш за ефекта, който има над другите жени, ей така, за да му помогнеш да се почувства мъжествен... и възбуден. 

Фактори като стрес, тревожност и ниско самочувствие са причините за повече от 20% от страдащите от еректилна дисфункция.
Новата МЪЖКА секс нуждаПокажи му, че е най-добрият
Позите, при които контролът е в негови ръце (кучешката или изправени до стената) му помагат да се чувства като супер герой. Може да започнете с ездачката, след това да се претъркулиш на леглото и да го избуташ върху себе си – внезапният контраст ще направи усещането за мощ още по-интензивно.

Най-важното е да му демонстрираш, че всичко, което се случва е страхотно и за теб. Стисни силно горната част на ръцете или раменете му, докато сте в мисионерската или се хвани здраво за чаршафа. Нищо не кара един мъж да се чувства като супер герой, както факта, че доставя удоволствие на жената до себе си. О... а, ако си облечена като жената котк