вторник, 17 август 2010 г.

Фитнес от Ким Кардашиан

Ким КардашианСлед като през пролетта уж неволно в сайта на списание Complex се появи необработена снимка с целулита на Ким Кардашиан, първоначално тя твърдеше, че не й пука, но само до лятото. Ким Кардашиан реши, че иска да отслабне и го постигна само за няколко месеца с ежедневен фитнес и строга диета, предимно с вегетариански ястия. Ким Кардашиан обожава вредните храни, но премина на здравословен режим на хранене, твърдо решена да остане във форма.

Ким Кардашиан толкова напредна във фитнеса, че дори пусна фитнес DVD в 3 части “Fit In Your Jeans by Friday: Ultimate Butt Body Sculpt, Amazing Abs Body Sculpt and The Butt Blasting Cardio Step” с хореографията на Дженифър Галарди. “Докато снимахме DVD-то ядяхме много задушено къдраво зеле и малко суши. Не може да практикуваш диета с гладуване, както много модели и актриси правят, ако правиш активни упражнения, както в DVD-то с Ким Кардашиан. Тялото се нуждае от здравословни и енергични храни, за да се справи с натоварванията. Разбира се, натуралният шоколад е идеален в случая.”, обяснява Дженифър Галарди.

Топ фитнес упражнение от Ким Кардашиан
Ким Кардашиан съветва да опитате следното упражнение (то наистина помага и не е необходимо фитнес оборудване): Вземете стол или просто застанете пред леглото и направете така, че сякаш ще седнете, но всъщност не сядате. Само леко докосвайте стола или леглото и се връщайте в изходно положение. Повторете упражнението 7 пъти. След това започнете да изпълнявате същото движение, но този път изминавайте само половината разстояние, отново 7 пъти. Изпълнете упражнението още 7 пъти, но този път се изправяйте само на няколко сантиметра от стола или леглото. След като направите “късметлийските” 21 повторения, починете си и опитайте отново. Ким Кардашиан изпълнява този цикъл по 4 пъти.  

А сега вижте кадри от 3-те части на DVD фитнес видеото с Ким Кардашиан:

Няма коментари:

Публикуване на коментар