петък, 8 октомври 2010 г.

Истинските пророчества

От далечни времена Небето изпраща на хората пророчества: внушения към определени лица, масови усещания, надписи. Добри знаци, пророчествата известяват човечеството за предстоящи събития. Символите често са завоалирани, но вътрешният смисъл създава необходимата вибрация. Сбъдването на пророчествата изисква напрегнато внимание и устрем.
Пророчествата биват срочни и безсрочни. Осмисляйте всички междусрочни условия, характерни за срочните пророчества. Големият срок се състои от малки срокове, които трябва да бъдат спазени.
Темата за сбъдването на пророчествата обединява сътрудничеството и висшето духовно знание. Повърхностният ще каже: "Каква кухня!" Но кухнята лесно се превръща в лаборатория.
Светлинните явления - изключително красиви поради благородството на светлинната енергия, не са случайност. Някои очи улавят мрежата на светлината. Светлинните възли хармонизират ритъма на вълните и на планетната кора. Важни са не толкова образите, фиксирани върху платното, а светлинните вибрации. Погледът е като лъча за фотографската лента. С духовния си поглед определяме Облика на стихийните духове. Физическият поглед задържа в пространството светлинната мрежа. Стихиите се оглеждат във всяко човешко движение.
Припомнете си свиренето на питагорейците при изгрев слънце. Светлината е най-добрият пречистващ филтър за звука. Звукът, заключен в прашна тъмнина, говори за подивяване.
Числата - скрита мисъл сочи пътя към Истината.
Историята недвусмислено доказва, че космичното съзнание се е пробуждало не във време на научен разцвет, а в дните на религиозен подем. Не хипотезите, а знанието на духа сочи звездните пътища. Както мравката не ще гръмне с гигантско оръдие, така и сложните изчисления на астрономите не ще приближат момента на контакта. Ценността на този подвиг е, че средствата на духа са негово задължително условие. Без духа тази енергия не може да бъде приложена. Именно духът дарява материята с определено качество!

Няма коментари:

Публикуване на коментар